Viamarine AS kommer også i år til Tønsberg Boatshow!

årets høydepunkt for båtinteresserte i Vestfold og Telemark. I år stiller vi med 6 båter på messen, blant andre, Rupert R8 som mange sikkert møtte på fjorden i fjor.

Sør-Øst Politidistrikt gikk i fjor vår til innkjøp av en Rupert R8 til aktiv tjeneste på strekningen Drammen-Stavern. Og etter første sesong i tjeneste kunne vi konstatere at båten gikk 425 timer helt feilfritt og uten driftsstans! Du kan ta en nærmere titt på tilsvarende båt på standen til Viamarine.

Rupert er båten for deg som har høye krav til kvalitet og kjøreegenskaper. I over 20 år har de levert spesialbygde prosjekter og profesjonelle båter for de mest krevende kundene i verden. Blant kundene finner vi politiet, militæret, redningsbåter, og yachteiere. Båtene er i bruk fra Spitsbergen i nord til Australia i sør og er gjennom årene godt testet under ekstreme kjøreforhold.  Vi gleder oss virkelig til å vise frem båtene på messen.

I tillegg vil vi vise nyheten Ryds 650VI DC. En rålekker båt for deg som vil nyte dagene på sjøen. Spekket med smarte løsninger og designet av Mannerfelt Designteam. Ryds er i dag en av båtverdenens mest moderne båtprodusenter. Alle båtene støpes med vakuum injiseringsteknikk. Det gir en meget høy kvalitet på laminatet og minimerer påvirkning på miljøet. Det gir også en ekstra stivhet til skroget som, sammen med utformingen, gir en meget lettkjørt og drivstoffvennlig båt.

Viamarine er lokalisert i Holmestrand med hovedfokus på skandinaviske båter, produsert i og for skandinavisk bruk. Vi forhandler finske AMT, svenske Ryds, Yamaha utenbordsmotorer og er importør for svenske Rupert Marine -som lager råtøffe ribs!

Tilbake til messenytt..