Messenytt

Nyheter fra Tønsberg Boatshow 2023!

Årets høydepunkt for båtinteresserte i Vestfold og Telemark. I år stiller vi med 6 båter på messen, blant andre, Rupert R8 som mange sikkert møtte på fjorden i fjor.

En av landets fremste urmakere. Tilbyr service og reparasjon av de fleste merker, alt fra rimelige ur til de mest eksklusive!

for alle typer markedsmateriell. Skiltprodusenten er en av de ledende aktørene for produksjon og distribusjon av profesjonelle skilter, plakater og annet markedsmateriell.

Vi har allerede ringt vår gode venn i Telebryggen, Fredrik Berg og doblet bestillingen på brygger. Det tok litt av når folk kom på jobb etter nyttår sier Frode Sundsdal..

Boatshow har historisk sett produsert artige show. Første åretet var det vår egen Alexx Alexxander som hang høyt i lufta under en EDH kranbil. Det var også første året som Class 1 båten til Zabo Racing kjørte under broa..

De stiller med 1 stk. Greenline 33 Solar HYBRID og 1 stk. Greenline 40 Solar ! Vi ønsker dem hjertelig velkommen til Tønsberg Boatshow..

Frode Sundsdal kommer med hyggelige nyheter og han forteller at det ser ut som at messen blir dobbelt så stor som i 2022, både med båter og tilskuere.

Les mer...

Båtformidling AS driver hovedsaklig med båtmegling, samt kjøp og salg av nyere bruktbåter. De kan kjøpe båten direkte fra deg, eller selge den i kommisjon.

Les mer...