Utstillere Tønsberg Boatshow 2023

Her finner du oversikt over utstillere på Tønsberg Boatshow 2023.
Her finner du kart og program

Stiller ut på årets Tønsberg Boatshow 2023, de er autorisert merkeforhandler for Subaru og MG, og servicesenter for Land Rover og Range Rover.

Er et komplett maritimt senter med marina, verksted, salg av ny båt, båtbutikk og oppslagstjenester. De har over 20 års erfaring med salg av båt og hjelper deg gjerne med å finne din nye drømmebåt under årest Boatshow på Brygga i Tønsberg.

Er en av Norges største forhandler av fritidsbåter og ble etablert midt i Tønsberg Sentrum i 1998. De er totalleverandør av båter, motorer, serviceverksted og opplag. Kom innom på deres stand for en hyggelig båt prat og se noe av deres utvalg.

Besøk SeaDrive AS sin stand på Tønsberg Boatshow og opplev state-of -the-art produkter innen maritime teknologi: elektriske motorer, rekkeviddeforlengere, motorkontrollere, batteristyringssystemer og litiumbatterier.

Er et maritimt senter med verksted, opplagstjenester, og har salg av ny båt og motorer. De er opptatt av at du som kunde skal få en god totalopplevelse av det å eie en båt så ta turen innom deres stand for en hyggelig prat.

Er en liten familie bedrift som ligger på Fie mellom Risør og Tvedestrand. De driver hoved saklig med båtsalg, båtopplag, salg av båthengere og verksted. De selger de populære båtene fra Hobbyboat. Norsk designede båter fra 13 til 18 fot. Kvalitets båt til en rimelig penge.

Forhandler av BRIG, Uttern, IRON Boats, Flipper med Mercury motor. De har store tørre lokaler, egen brygge og båtslipp. Nordmar eier selv ca 8000m2 med innendørs lager. Lagrer ikke båter ute, kun innendørs.

W-Yacht er et norskeid båtfirma som startet i 2007. Hovedkontoret er på Vestre Åmøy like utenfor Stavanger, og sammen med vårt kontor på Vollen Marina selger de seil- og motorbåter til kunder i hele Norge. For Clipper- og Explorer yachtene er W-Yacht også importør for hele Europa.

Selg båten din trygt og enkelt med Båtformidling AS! Vi har over 20 års erfaring fra båtmarkedet, og tilbyr en helhetlig løsning for klargjøring, markedsføring og sikre transaksjoner. Kontakt oss for en hyggelig båtprat!

NMKS er og har gjennom flere tiår vært en av landets fremste tilbydere av maritime kurs. Flere av kursene tilbys som nettbasert undervisning med instruktør. Kurssenteret er tilnærmet landsdekkende med en rekke kurssteder fra sør til nord langs Norges kyst. Skolens administrasjon ligger i Oslo. NMKS er godkjent kursarrangør av Sjøfartsdirektoratet og Telenor Kystradio.

Coronet 35 Suncruiser er designet i Norge, produsert i Sverige, alt bygget inn i et dansk varemerke med lange tradisjoner. Båten er en overlegen solbåt med 4m2 solseng akter og solseng på dekk, stor salong, samt også god sovemulighet i cabinen og toalett. Varmt/kaldt vann og dusj på badeplattformen. Båten er også spekket med moderne elektronikk og løsninger.

Som en av Norges største båtforhandlere kan vi tilby et bredt utvalg av båter med Yamaha utenbordsmotorer. Vi er en stor innendørs båtutstilling over to etasjer og er leverandør av følgende merker: Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Axopar, Jeanneau og Brig.

Refsnes Marine har nærmere 60 års erfaring i båtbransjen og har vært forhandler av kvalitetsbåter på Østlandet siden 2011.De har drevet familiebedriften Saga Boats siden 1960, og har med dette lang erfaring og mye kunnskap om båtbransjen.

Ble etablert i 2001 og er eksklusiv Norgesimportør av tyske Bavaria seil- og motorbåter. I løpet av de siste 20 årene har vi vokst til en av verdens største Bavaria forhandlere og vi har et tett og godt samarbeid med verftet i Tyskland.

Er Norges største forhandler av Windy og Nimbus. Nimbus har siden starten i 1968 satt kvalitet, sjøegenskaper og eleganse i førersetet, her er ingenting overlatt tilfeldighetene. Dagens modeller fra Nimbus og Paragon bærer tydelig preg av båtbyggertradisjon og erfaringer høstet gjennom mange tiår.

Marex Boats driver en kontinuerlig utvikling og utvikling av modellutvalget sitt. Over fire tiår med produksjon og testing av båter har gitt gode resultater for sluttbrukeren. Marex har det mest misunnelsesverdige ryktet for unikt håndverk og utmerket marineteknikk til konkurransedyktige priser. Selskapet er stolt av å ha lojale kunder som kommer tilbake for sin fjerde og femte Marex-modell.

Vi i Nautic Norway er ekte båtentusiaster! Nautic Norway ble etablert i 2001 og startet opp med seilbåtutleie og bedriftsarrangementer. I takt med endring i markedet de siste 20 årene har vi beveget oss fra seilevent til salg av motor- og seilbåter.

Østlandets eneste Nutrition Club kan hjelpe deg, din familie og dine kolleger med mer hverdagsenergi, økt muskelmasse og bedre treningsresultater. Besøk deres stand under årets messe, der vil de tilby fordelskundeprogram med gode rabatter, konkurranser og forslag til individuelle matplaner med oppfølging uten kostnader.

Deres lidenskap er ting som brummer!
Garage 15 har levert innredninger, verkstedutstyr og verktøy siden 2007. De er i utgangspunktet en nettbutikk, men har også et lager med rikelig utstyrt demorom i Skien. Møt de på årets Boatshow, der vil de stille ut sine populære kvalitets produkter.

Niba Yachting AS er norsk importør og forhandler av Dragonfly Trimarans.
På Tønsberg Boatshow stiller vi i år ut vår mest populære modell, Dragonfly 28 Performace «Black Edition». Er du nysgjerrig i en komfortabel seilbåt som flytter deg raskere enn det aller meste er du hjertelig velkommen innom på stand 17!

Kragstad AS er importør av Boston Whaler, Delta, Chris-Craft, Beneteau Inboard motor og Monte Carlo Yachts. Vi er også forhandler av Saxdor Yachts på østlandet.

Båtbutikken med det lille ekstra! Ansatte med lang fartstid og god kompetanse hjelper deg å finne alt du trenger av utstyr til din båt og mye annet for fritid og hytte. BestMarin er Norges største utstyrsleverandør til båtfolket både i omsetning og antall butikker.

Freepowers kjernevirksomhet er innen energi, miljø og maritim sektor der de driver egne produktutviklingsprosjekter. Deres visjon er å erstatte bruken av fossilt brensel med fornybar innovasjoner samt forenkle hverdagen for mennesker rundt om i verden.

Boat Supply AS er Norges største nettbutikk innenfor Yanmar, og tilbyr også et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr.

Varme- og Kjølesystemer leverer pumper for alle behov: Luft/luft for ethvert hjem, luft/vann for de som bygger nytt, eller skal bytte ut oljefyren. Eller væske/vann for de største boligene. For næringsbygg har vi løsninger innen alle teknologier.

Salg av belgisk vaffel, nostalgisk popcorn, slush,sukkerspinn. Godt innslag med lokal mat og drikke.

Hos Costa Coffee er vi overbevist om at alle bør ha tilgang til god kaffe. Vårt mål er å tilby hver gjest den beste kaffeopplevelsen.

Maritim Båtutstyr – med lidenskap for sjøen. - Lave priser - Stort utvalg - Maritim kvalitet.
Tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til riktig pris og med rask levering. De leverer alt du trenger til båten bortsett fra skrog og motor. Maritim har butikker lokalisert i Arendal, Bergen, Fredrikstad, Karmøy, Kristiansand, Oslo, Stavanger og Tønsberg.

I Re finner du forretningen HengeRe AS, som utelukkende arbeider med tilhengere. HengeRe er eiet av Petter Solheim, som har jobbet med Brenderup siden 2005, og med salg og service av tilhengere. HengeRe er idag forhandler for Tysse og stiller me bredt spekter.

Vi fokuserer på båtmerker med det lille ekstra: Linssen Yachts og Rhéa Marine. Båtbyggere med fokus på kvalitet, design, robusthet, og bærekraft - med omtanke for miljøet. I Tønsberg stiller vi med en Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan, en tur- og feriebåt helt utenom det vanlige - som må oppleves live!

Nytt kalesje vindu? Rask levering på alle typer og størrelser. Reparering og laging av båtkalesjer.

Hos Vestfold Maritim er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet. Salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer med Yamaha som motormerke.

Opplev å sykle på vannet! Den banebrytende andregenerasjons hydrofoileren, har overgått Manta5 sine ambisjoner om gjenskape den klassiske sykkelopplevelsen på vannet. Aldri før har det vært så enkelt og så gøy å ta sykkelturen på åpent vann.

Viamarine representerer italienske Sessa Marine med båter mellom 24 og 68 fot samt Rupert Marine som lager verdens tøffeste ribs. I tillegg er de forhandler for finske AMT Boats og Ryds bygget i Sverige. Viamarine forhandler også Yamaha utenbordsmotorer og vannscootere.

Står for Kvalitet og stolte tradisjoner! Har sterke og kunnskapsrike samarbeidspartnere som gjør at de kan rådføre seg og søke informasjon om både nye og gamle produkter. Dette gjør at de til en hver tid klarer å holde seg oppdatert på nyheter og samtidig opprettholde en kvalitet på båtene som står til dagens standard.

Klar for å oppleve fart og spenning? Under årets Boatshow får vi Elsurf til å demonstrere deres elektriske surfe brett i kanalen i Tønsberg. Kom innom deres stand for en hyggelig prat med representatører fra Boatsupply som også er hoved leverandør av Yanmardeler.

Vestfold vannscooter er stolt leverandør av høykvalitets vannscootere fra Yamaha. Du kan forvente en ryddig og god handel med konkurransedyktige priser, og ikke minst tett oppfølging etter kjøpet. De har også eget verksted på bygget hvor de kan gjennomføre servicer og andre reparasjoner.

Er en del av gruppen Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark med morselskapet Premium Yachts Scandinavia AB med marinaer på Vindön [HQ], København, Oslo og Bergen er den tredje største distributøren over hele verden for engelskproduserte Princess Yachts og har blitt tildelt den prestisjetunge prisen ”Distributor of the Year 2021”.

På Hankø Marina, kun en snau time syd for Oslo, tilbyr vi en komplett marina med direkte tilgang til ytre Oslofjord. Hankø Marina kommer med BRIG Eagle er en hurtiggående turbåt. Den skiller seg ut som en klar leder i sin klasse, og kombinerer tidløst design med høy komfort og ytelse.

BAUG Boats er et helnorsk båtmerke med røtter i det sterke maritime miljøet på nordvestlandet. BAUG har utviklet en spennende og moderne day-cruiser som er skapt for fart og gode opplevelser. Med imponerende sjøegenskaper kombinert med robust nordisk design, er BAUG Tjueen en særegen båt som skiller seg ut!

Perfekt Ur , en av landets fremste urmakere. De tilbyr service og reparasjon av de fleste merker, alt fra rimelige ur til de mest eksklusive! Autorisert service senter for blandt annet merkene: Omega, IWC, Longines, Tag Heuer, Tissot, Rado, Maurice Lacroix, Hamilton, Certina og service partner for Norske Bragdur.

Er spesialist på reparasjon og skifte av bilglass. De har høy, teknisk ekspertise og lang erfaring med alt arbeid som utføres innen bilglass. Hurtigruta Carglass Tønsberg står klare for å gi deg rask og god service – uansett hva slags skade på bilglass du har, eller hva slags bilmerke eller modell du kjører.

Leverer markedets bredeste sortiment av slanger, koblinger innen hydraulikk og industri.
De har avdeling på Sem, utenfor Tønsberg. Under årets Båtshow har du mulighet til møte representanter fra Hydroscand for en hyggelig prat.

Besøk Skiltprodusenten AS sin stand på Tønsberg Boatshow. Skiltprodusenten er din totalt leverandør av alle typer skilt og dekor, deriblant mye båtdekor de siste årene! De utfører også tjenester innen digitaltrykk, storformat, storskjerm, messe og display, samt tekstiltrykk.

Er autorisert forhandler av Volvo, Ford, Renault, Kia og Dacia. Vi hjelper deg med å finne din neste bil. Vi er fagfolk til fingerspissene og står på for å gi deg en god kundeopplevelse.

Princessklubben er den nasjonale klasseklubben for entypebåten IOD Princess, en klassisk 26 fots trebåt. Det er en aktiv regattaklasse på Fjærholmen ved Tønsberg. Princessklubben stiller med to båter, en på land og en på vannet i brygga.

Vestfold Elektro-Diesel er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos Vestfold Elektro-Diesel kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler.

Norges Motorsportforbunds (NMF) formål er å organisere og legge til rette for organisert motorsportaktivitet i Norges idrettsforbund og olympiske komite og paralympiske komité (NIF) og fremme motorsport i Norge. NMF skal representere sine idrettsgrener internasjonalt.

Stormer marine produserer fritidsbåter i størrelsen 14 til 20 fot. Stormer marine bruker eksisterende kvalitetsskrog som basis for sin produksjon. De legendariske vannballast-tunnellbåtene signert Jan Herman Linge er tilbake, og produseres nå av Stormer Marine.

Vi tilbyr opplæring i alle førerkortklasser. Kontoret er i Snorresgate 14, 3110 Tønsberg. Vi er en del av kontorfellesskapet Trafikkeriet. Opplæring klasse B og B-aut har oppmøtested her. Vi henter og leverer også på skoler/hjemme etter avtale.

Vi har over 25 års erfaring og mer enn 600 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge. Vår forsikringsgodkjente alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen utløses.

Erling Sande AS ble etablert i 1932 og har i alle disse årene solgt motorglede til det norske folk. Vi er Europas eldste importør av Suzuki påhengsmotorer, mopeder, motorsykler og ATV.

Skipperi er en båtdelingstjeneste som ble grunnlagt i Finland i 2017. Vi ønsker å legge til rette for unike båtopplevelser for flere mennesker på en mer bærekraftig måte.

Saga Oseberg er en arkeologisk replika av Osebergskipet og bygget med de samme materialene og med de samme verktøyene som originalen.

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon. Vi jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen. RS Stiller selvfølgelig opp med Elias.

Båtmagasinet byr på Europas største samling av nyttige og inspirerende båtartikler. Vi vil hjelpe leserne til et trygt og godt båtliv. Visjonen er å være båtfolkets venn.

Drammen Sportsbåt Team er en klubb som er lokalisert på Østlandet, stiftet i 1986.

Joachim Haugenes Drifting består av Joachim Haugenes, Jeanette Lilleødegård, John Alexander Hauge.

Norwegian Pro Drifter and Youtuber!

– Alt til din båt på ett og samme sted. Har gjentatte ganger blitt kåret til Norges største Nordkappforhandler.

Tjøme og Hvasser Røde har aktiviteter innenfor områdene redning, beredskap og omsorg.

Kom innom Green Waves sin stand for å se deres nyutviklede, helelektriske drivlinje, First Wave X. Drivlinjen er montert i GW 601, en flott 20 fots fritidsbåt. Selskapet er lokalisert på Sørlandet, og har elektrifisert nye og gamle båter siden 2017.

Skinn er vår spesialitet! Vi utfører vedlikehold og reparasjon av det meste som er trukket i skinn, stoff og kunstlær. Skinnseter, dashbord og annet bilinteriør, sittemøbler, båter og motorsykler – i tillegg til terapi- og behandlingsbenker, treningsbenker og treningsapparater.

Norges nye familieaktivitet! Spennende aktivitetspakke for hele familien! En månedlig abonnementstjeneste for barnefamilier med spennende aktivitetspakker med oppgaver og aktiviteter levert hjem.

I ONDA Norge AS er vi lidenskapelig opptatt av båter, sjølivet og Norges fantastiske friluftsliv. Vi jobber hardt med å tilby deg som kunde løsninger tilpasset dine behov ved valg av ny båt, samt enkel tilgang til service og vedlikehold og ikke minst lagring for vinteren.

ligger sentralt til på Skedsmokorset rett ved E6. Vi er ett av er Oslo`s mest komplette servicesenter for båt, motor og vannscootere med eget service verksted, med topp kvalifiserte mekanikere som utfører service og vedlikehold innen flere båt og motormerker.

Halvorseth Fritid AS er distributør for Minicat, Takacat, ULOW og RowonAir i Norge.

Tilbyr effektive, pålitelige og rimelige e-drive-løsninger for båter opp til 8 meter, med et fleksibelt monteringskonsept som passer for nye båter så vel som for ettermontering. Vi velger nøye ut produkter fra et kvalitets-, sikkerhet- og bærekraftsperspektiv.

DayOne AS er en norsk distributør til det skandinaviske markedet, etablert i 2002. Vi er spesialister på sport, actionsport, utendørs, fottøy og motemarkedet. Merkene vi representerer er i toppen av sine kategorier, og vi er veldig stolte av å være den norske og skandinaviske partneren.

North Investor er et norskbasert investeringsselskap innen venturekapital og private equity. Vi retter oss mot selskaper i tidlig fase med sterke team og globalt potensial. Vi tilbyr avgjørende finansiering på et tidlig tidspunkt som muliggjør vekst av selskapene. Vi kjøper både regulerte og uregulerte eiendommer for utvikling og videresalg. Vårt fokus er spesielt på fritidssegmentet og boligutvikling.

Biltema er en svensk butikkjede som spesialiserer seg på verktøy, bilrekvisita og fritidsprodukter. Biltema ble grunnlagt i 1963 i Linköping, Sverige, og har også butikker i Finland, Norge og Danmark.

Mercury Marine er verdens ledende produsent av motorer til fritidsbåtbransjen og leverer produkter i verdensklasse med pålitelig og økonomisk ytelse du kan stole på sesong etter sesong. Mercurys bransjeledende merkeportefølje omfatter Mercury utenbordsmotorer; Mercury MerCruiser® hekkaggregat- og innenbordsmotorer; Mercury propeller; Mercury gummibåter; Mercury SmartCraft®-elektronikk; Land ’N’ Sea marin dele og utstyrsdistribusjon og Mercury og Quicksilver® servicedeler, oljer og smøremidler.

FRICO Event - din samarbeidspartner fra idé til gjennomført prosjekt. Uansett arena, uansett størrelse – FRICO Event leverer unike løsninger som imponerer et hvert publikum. Under Boatshow bistår Frico med oppsett av 13m høyt DØDSE-tår.

Yamaha Motor importerer og distribuerer Yamahas produkter, som motorsykler, båtmotorer, firehjulinger og snøscootere.

Evoride Norge er en el sykkel butikk i Tønsberg med hovedfokus på kvalitet og kundeservice. Vi ønsker å fremstå som Norges hyggeligste sykkelbutikk. Her kan man få hjelp til alt fra tips, kjøp og service i våre moderne lokaler på Kilden.

Fredrikstads mest komplette marina: Yamaha, Grand, Finnmaster, Axopar.
Vi tilbyr også: Båtplasser, vinteropplag, restaurant, drivstoff, kiosk med ekstrem fin beliggenhet der du bruker båten!

Hos Barn og Baby finner du merkeklær fra forskjellige kvalitetsleverandører. Vi håndplukker merkene våre ut fra et ønske om å tilby deg et stort og variert spekter av barneklær, babyklær og utstyr til våre små. Vi har særlig fokus på å ha et bredt utvalg innen økologiske klær av ull og bambus, og legger stor vekt på at våre leverandører følger de etiske retningslinjer som til enhver til gjelder for produksjon mv.

Vi leverer løsninger for å redusere høye strømpriser! Med høye strømpriser startet reisen til Hipers Heaters AS. Vi finner raske løsninger på høye strømpriser! Vi har rent-brennende Dieselvarmere for levering i hele Norge. Fra 10 til 40kW

Bennington, verdens fremste produsent av luksuriøse båter, ble grunnlagt i 1997 av en liten gruppe bransjeveteraner. Fra starten av og frem til i dag har vi i Bennington vært fokusert på å lede an innen innovasjon og design, med et spesielt øye for detaljer og kvalitet, samt et nådeløst fokus på kundetilfredshet, hvor vi til slutt leverer på toppnivå i båtfaget.

Sundal Yacht har over 30 års erfaring med båthold, og vet godt hva som kreves for at båten din alltid kan være på vannet så du kan nyte båtsesongen uten bekymringer. Vi stiller på Boatshow med en Manhattan 55.

Velkommen til Vestfold Elektro-Diesels motorstand på brygga under Tønsberg Boatshow 2023. Vi viser her et utvalg av Yanmar marinemotorer – og du kan se de nyeste modellene og ta en motorprat med mekanikere fra oss og representanter fra Yanmar Norge AS. Yanmar har lang erfaring når det kommer til å levere gode opplevelser på sjøen. Vi har pålitelige og sterke motorer fra 9-640 hester, og et utstrakt servicenett lange hele norskekysten. Vestfold Elektro Diesel kjører kampanjetilbud, og det blir også mulighet for et godt messetilbud disse tre dagene.

Sundance er Norges største spesialforretning, både når det gjelder massasjebad, utekjøkken og
utemøbler, med en butikk på hele 1.000 m². I flotte lokaler langs E18 i Holmestrand finner du stor
butikkutstilling med eksempler på komplette uterom og med mulighet for prøvebading. Sundance
stiller med varmende bad til dødserne på lørdag.

Vi tilbyr deg det beste av TV- og strømmetjenester, internett og mobil. Enten det gjelder mobilabonnement eller mobiltelefoner, TV og Mobilt Bredbånd, bedriftsløsninger, tilleggsutstyr og tjenester. Vi vil alltid hjelpe med å finne den beste løsningen for deg og din familie. Du kan kjøpe mobiler og abonnement med og uten avtale. Hos Telia-butikken finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta turen innom oss og våre serviceinnstilte ansatte hjelper deg mer enn gjerne med et smil om munnen. Velkommen til oss i Telia-butikken.

Godt gammelt håndverk kombinert med gode sjøegenskaper og et unikt design, har gjort Polarsnekka til en av de virkelige store klassikerne blant norske båter.

Polarsnekka har fått status som den originale sørlandssnekka. Ei sørlandssnekke som har bevart den gamle tresnekkas verdier, men hvor du slipper all jobben som følger med trebåten. Polare`n er en stilren, stødig og romslig snekke med mange praktiske fordeler som minimalt med vedlikehold og svært lave drifts og forsikringskostnader. Polarsnekka har god plass, den er enkel å håndtere og kan styres fra to styreposisjoner.

Vi kjører alle store begivenheter i Norge for å få deg til å oppdage sannsynligvis de beste belgiske vaflene i landet.

Vi hos Costa Coffee er overbevist om at man trenger lidenskap for å skape perfeksjon. Ikke minst fordi Costa-brødrene Sergio og Bruno også trodde på det. På Tønsberg Boatshow kan du nyte en god kopp kaffe fra vår salgsvogn.