Utstillere Tønsberg Boatshow 2024

Her finner du oversikt over utstillere på Tønsberg Boatshow 2024.

Stiller ut på årets Tønsberg Boatshow 2023, de er autorisert merkeforhandler for Subaru og MG, og servicesenter for Land Rover og Range Rover.

Er et komplett maritimt senter med marina, verksted, salg av ny båt, båtbutikk og oppslagstjenester. De har over 20 års erfaring med salg av båt og hjelper deg gjerne med å finne din nye drømmebåt under årest Boatshow på Brygga i Tønsberg.

Er en av Norges største forhandler av fritidsbåter og ble etablert midt i Tønsberg Sentrum i 1998. De er totalleverandør av båter, motorer, serviceverksted og opplag. Kom innom på deres stand for en hyggelig båt prat og se noe av deres utvalg.

Besøk SeaDrive AS sin stand på Tønsberg Boatshow og opplev state-of -the-art produkter innen maritime teknologi: elektriske motorer, rekkeviddeforlengere, motorkontrollere, batteristyringssystemer og litiumbatterier.

Er et maritimt senter med verksted, opplagstjenester, og har salg av ny båt og motorer. De er opptatt av at du som kunde skal få en god totalopplevelse av det å eie en båt så ta turen innom deres stand for en hyggelig prat.

Forhandler av BRIG, Uttern, IRON Boats, Flipper med Mercury motor. De har store tørre lokaler, egen brygge og båtslipp. Nordmar eier selv ca 8000m2 med innendørs lager. Lagrer ikke båter ute, kun innendørs.

Som en av Norges største båtforhandlere kan vi tilby et bredt utvalg av båter med Yamaha utenbordsmotorer. Vi er en stor innendørs båtutstilling over to etasjer og er leverandør av følgende merker: Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Axopar, Jeanneau og Brig.

Arvid Thoresen Båtkalesjer ble etablert av Arvid Thoresen i 1976. Han startet sin virksomhet som et enmannsforetak i sin bopel.

6 år seinere flyttet han sin virksomhet til Nesbrygga marina som han var like lenge før han til slutt havnet i Ollebukta Tønsberg. På samme tid startet også hans kone i bedriften.

I 1995 kom sønn Atle Thoresen inn i firmaet, og det ble han som mer og mer overtok ansvaret i den daglige driften. I dag har bedriften flere ansatte og har utvidet tjenestespennet stort siden oppstart.

Selg båten din trygt og enkelt med Båtformidling AS! Vi har over 20 års erfaring fra båtmarkedet, og tilbyr en helhetlig løsning for klargjøring, markedsføring og sikre transaksjoner. Kontakt oss for en hyggelig båtprat!

NMKS er og har gjennom flere tiår vært en av landets fremste tilbydere av maritime kurs. Flere av kursene tilbys som nettbasert undervisning med instruktør. Kurssenteret er tilnærmet landsdekkende med en rekke kurssteder fra sør til nord langs Norges kyst. Skolens administrasjon ligger i Oslo. NMKS er godkjent kursarrangør av Sjøfartsdirektoratet og Telenor Kystradio.

Deres lidenskap er ting som brummer!
Garage 15 har levert innredninger, verkstedutstyr og verktøy siden 2007. De er i utgangspunktet en nettbutikk, men har også et lager med rikelig utstyrt demorom i Skien. Møt de på årets Boatshow, der vil de stille ut sine populære kvalitets produkter.

Båtbutikken med det lille ekstra! Ansatte med lang fartstid og god kompetanse hjelper deg å finne alt du trenger av utstyr til din båt og mye annet for fritid og hytte. BestMarin er Norges største utstyrsleverandør til båtfolket både i omsetning og antall butikker.

Maritim Båtutstyr – med lidenskap for sjøen. - Lave priser - Stort utvalg - Maritim kvalitet.
Tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til riktig pris og med rask levering. De leverer alt du trenger til båten bortsett fra skrog og motor. Maritim har butikker lokalisert i Arendal, Bergen, Fredrikstad, Karmøy, Kristiansand, Oslo, Stavanger og Tønsberg.

I Re finner du forretningen HengeRe AS, som utelukkende arbeider med tilhengere. HengeRe er eiet av Petter Solheim, som har jobbet med Brenderup siden 2005, og med salg og service av tilhengere. HengeRe er idag forhandler for Tysse og stiller me bredt spekter.

Hos Vestfold Maritim er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet. Salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer med Yamaha som motormerke.

Viamarine representerer italienske Sessa Marine med båter mellom 24 og 68 fot samt Rupert Marine som lager verdens tøffeste ribs. I tillegg er de forhandler for finske AMT Boats og Ryds bygget i Sverige. Viamarine forhandler også Yamaha utenbordsmotorer og vannscootere.

Står for Kvalitet og stolte tradisjoner! Har sterke og kunnskapsrike samarbeidspartnere som gjør at de kan rådføre seg og søke informasjon om både nye og gamle produkter. Dette gjør at de til en hver tid klarer å holde seg oppdatert på nyheter og samtidig opprettholde en kvalitet på båtene som står til dagens standard.

På Hankø Marina, kun en snau time syd for Oslo, tilbyr vi en komplett marina med direkte tilgang til ytre Oslofjord. Hankø Marina kommer med BRIG Eagle er en hurtiggående turbåt. Den skiller seg ut som en klar leder i sin klasse, og kombinerer tidløst design med høy komfort og ytelse.

BAUG Boats er et helnorsk båtmerke med røtter i det sterke maritime miljøet på nordvestlandet. BAUG har utviklet en spennende og moderne day-cruiser som er skapt for fart og gode opplevelser. Med imponerende sjøegenskaper kombinert med robust nordisk design, er BAUG Tjueen en særegen båt som skiller seg ut!

Perfekt Ur , en av landets fremste urmakere. De tilbyr service og reparasjon av de fleste merker, alt fra rimelige ur til de mest eksklusive! Autorisert service senter for blandt annet merkene: Omega, IWC, Longines, Tag Heuer, Tissot, Rado, Maurice Lacroix, Hamilton, Certina og service partner for Norske Bragdur.

Er spesialist på reparasjon og skifte av bilglass. De har høy, teknisk ekspertise og lang erfaring med alt arbeid som utføres innen bilglass. Hurtigruta Carglass Tønsberg står klare for å gi deg rask og god service – uansett hva slags skade på bilglass du har, eller hva slags bilmerke eller modell du kjører.

Leverer markedets bredeste sortiment av slanger, koblinger innen hydraulikk og industri.
De har avdeling på Sem, utenfor Tønsberg. Under årets Båtshow har du mulighet til møte representanter fra Hydroscand for en hyggelig prat.

Besøk Skiltprodusenten AS sin stand på Tønsberg Boatshow. Skiltprodusenten er din totalt leverandør av alle typer skilt og dekor, deriblant mye båtdekor de siste årene! De utfører også tjenester innen digitaltrykk, storformat, storskjerm, messe og display, samt tekstiltrykk.

Er autorisert forhandler av Volvo og Ford. Vi hjelper deg med å finne din neste bil. Vi er fagfolk til fingerspissene og står på for å gi deg en god kundeopplevelse.

Erling Sande AS ble etablert i 1932 og har i alle disse årene solgt motorglede til det norske folk. Vi er Europas eldste importør av Suzuki påhengsmotorer, mopeder, motorsykler og ATV.

Sundal Yacht har over 30 års erfaring med båthold, og vet godt hva som kreves for at båten din alltid kan være på vannet så du kan nyte båtsesongen uten bekymringer. Vi stiller på Boatshow med hele 3 båter:
🛥️Manhattan 55
🛥️Predator 60 EVO
🛥️Predator 74

Saga Oseberg er en arkeologisk replika av Osebergskipet og bygget med de samme materialene og med de samme verktøyene som originalen.

Bennington, verdens fremste produsent av luksuriøse båter, ble grunnlagt i 1997 av en liten gruppe bransjeveteraner. Fra starten av og frem til i dag har vi i Bennington vært fokusert på å lede an innen innovasjon og design, med et spesielt øye for detaljer og kvalitet, samt et nådeløst fokus på kundetilfredshet, hvor vi til slutt leverer på toppnivå i båtfaget.

Båtmagasinet byr på Europas største samling av nyttige og inspirerende båtartikler. Vi vil hjelpe leserne til et trygt og godt båtliv. Visjonen er å være båtfolkets venn.

Vi leverer løsninger for å redusere høye strømpriser! Med høye strømpriser startet reisen til Hipers Heaters AS. Vi finner raske løsninger på høye strømpriser! Vi har rent-brennende Dieselvarmere for levering i hele Norge. Fra 10 til 40kW

Bakken Motor er en Mercury Marine premium Flagshipstore og er Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer. I Tillegg er dem Mercury Racing forhandler i Norge.
Bakken Motor forhandler et stort utvalg av fritidsbåter og Mercury påhengsmotorer. På Tønsberg Boatshow stiller dem ut XO og Baug 21

Biltema er en svensk butikkjede som spesialiserer seg på verktøy, bilrekvisita og fritidsprodukter. Biltema ble grunnlagt i 1963 i Linköping, Sverige, og har også butikker i Finland, Norge og Danmark.

Mercury Marine er verdens ledende produsent av motorer til fritidsbåtbransjen og leverer produkter i verdensklasse med pålitelig og økonomisk ytelse du kan stole på sesong etter sesong. Mercurys bransjeledende merkeportefølje omfatter Mercury utenbordsmotorer; Mercury MerCruiser® hekkaggregat- og innenbordsmotorer; Mercury propeller; Mercury gummibåter; Mercury SmartCraft®-elektronikk; Land ’N’ Sea marin dele og utstyrsdistribusjon og Mercury og Quicksilver® servicedeler, oljer og smøremidler.

FRICO Event - din samarbeidspartner fra idé til gjennomført prosjekt. Uansett arena, uansett størrelse – FRICO Event leverer unike løsninger som imponerer et hvert publikum. Under Boatshow bistår Frico med oppsett av 13m høyt DØDSE-tår.

Yamaha Motor importerer og distribuerer Yamahas produkter, som motorsykler, båtmotorer, firehjulinger og snøscootere.

Evoride Norge er en el sykkel butikk i Tønsberg med hovedfokus på kvalitet og kundeservice. Vi ønsker å fremstå som Norges hyggeligste sykkelbutikk. Her kan man få hjelp til alt fra tips, kjøp og service i våre moderne lokaler på Kilden.

Wright Trafikkskole ble etablert i Norge i 1997, og har siden den gang vokst betydelig og er i dag landets ubestridt største trafikkskole, med 40 avdelinger spredt over det ganske land.

Avdelingen i Tønsberg har eksistert siden 2019 og vil fra 1. juni flytte inn i nye lokaler midt i Hvalen-krysset med adresse: Halfdan Wilhelmsens alle 1B.

Vi er i dag 3 trafikklærere som pr i dag tilbyr trafikalt grunnkurs og opplæring i klassene B manuell og automat samt henger klassene kl. BE/ B96.

Kjøkkentid er en frittstående nettbutikk med en fysisk butikk og stort fokus på kvalitet til fornuftig pris og god personlig service.

Deres vareutvalg er stort med ca 2000 varer innen kjøkkenutstyr, borddekking, renhold, klesvask, oppbevaring og noen andre produkter som har til felles at de kan relateres til våre tanker om hva Kjøkkentid skal levere på.

Strømsøboats mål er å utfordre den fossile båtbransjen, med gode elektriske båter og systemer som er bygget for å appellere til et bredt marked. Vi leverer ikke båter for deg som skal raskt fra A-B, men for deg som mener at kvalitetstiden starter i det du legger fra brygga. Våre båter skal også gi deg #denfølelsenavåværeoffgrid
Aktuelt på Tønsberg Boatshow er en åtte meter egenutviklet offgrid cruiser med solceller og rekkevidde Arendal -Hirtshals-med god margin

Anne redesigner av gamle seil. Hun lager alt unikt, alt er håndlaget. Derfor har hun ofte bare én, eller kanskje to av hver vare. Nye produkter produseres fortløpende, når Anne har tid til å sy opp nytt. Seil er et sterkt materiale som er lett og tåler vann og en støyt. Har du, eller kjenner du noen som har et gammelt seil liggende som skal hives, ta kontakt med Anne da vel!

Siden 2003 har ALUCAT-katamaranbåtene blitt utviklet og testet i henhold til helt nye ideer under skiftende forhold og for ulike bruksområder. De allsidige båtene er utviklet av profesjonelle og førere av racerbåter, med sikte på å tilfredsstille behovene til ulike brukergrupper. Eksperteksperter og organisasjoner har også deltatt i utviklingen.

ALUCAT-katamaranen er en pioner i sin klasse og dens internasjonalt patenterte design garanterer uovertruffen ytelse for alle modeller.

Simrad

Simrad Yachtings rike historie går tilbake til 1946, da selskapet ble grunnlagt gjennom foreningen av mange anerkjent foregangspersoner innen sjøfartsteknologi.

Som Simrad Yachting leverer vi et komplett utvalg av navigeringsløsninger, kommunikasjonsutstyr og instrumenter med mange års erfaring til kunder rundt om i verden.

Utvalget dekker fritidsfartøy av alle størrelser, fra småbåter og sportsfiskefartøy til luksuscruisere og superyachter.

I tillegg til å levere utstyr som du kan stole på, streber vi også etter å levere det mest fremtidsrettede og praktisk konstruerte utstyret på markedet.