Utstillere Tønsberg Boatshow 2023

Her finner du oversikt over utstillere på Tønsberg Boatshow 2023. Siden vil oppdatere seg løpende frem til messestart.

Branko`s Auto

Stiller ut på årets Tønsberg Boatshow 2023, de er autorisert merkeforhandler for Subaru og MG, og servicesenter for Land Rover og Range Rover.

Vrengen Maritime

Er et komplett maritimt senter med marina, verksted, salg av ny båt, båtbutikk og oppslagstjenester. De har over 20 års erfaring med salg av båt og hjelper deg gjerne med å finne din nye drømmebåt under årest Boatshow på Brygga i Tønsberg.

Memo AS

Er en av Norges største forhandler av fritidsbåter og ble etablert midt i Tønsberg Sentrum i 1998. De er totalleverandør av båter, motorer, serviceverksted og opplag. Kom innom på deres stand for en hyggelig båt prat og se noe av deres utvalg.

Sea Drive

Besøk SeaDrive AS sin stand på Tønsberg Boatshow og opplev state-of -the-art produkter innen maritime teknologi: elektriske motorer, rekkeviddeforlengere, motorkontrollere, batteristyringssystemer og litiumbatterier.

Medø Marina

Er et maritimt senter med verksted, opplagstjenester, og har salg av ny båt og motorer. De er opptatt av at du som kunde skal få en god totalopplevelse av det å eie en båt så ta turen innom deres stand for en hyggelig prat.

Fie bil og båt

Er en liten familie bedrift som ligger på Fie mellom Risør og Tvedestrand. De driver hoved saklig med båtsalg, båtopplag, salg av båthengere og verksted. De selger de populære båtene fra Hobbyboat. Norsk designede båter fra 13 til 18 fot. Kvalitets båt til en rimelig penge.

Nordmar Båt AS

Forhandler av BRIG, Uttern, IRON Boats, Flipper med Mercury motor. De har store tørre lokaler, egen brygge og båtslipp. Nordmar eier selv ca 8000m2 med innendørs lager. Lagrer ikke båter ute, kun innendørs.

W-Yacht AS

W-Yacht er et norskeid båtfirma som startet i 2007. Hovedkontoret er på Vestre Åmøy like utenfor Stavanger, og sammen med vårt kontor på Vollen Marina selger de seil- og motorbåter til kunder i hele Norge. For Clipper- og Explorer yachtene er W-Yacht også importør for hele Europa.

Båtformidling AS

Båtformidling AS driver hovedsaklig med båtmegling, samt kjøp og salg av nyere bruktbåter. De kan kjøpe båten direkte fra deg, eller selge den i kommisjon – som et båtmegleroppdrag. Sentralt beliggende på Østlandet.

Norsk Maritimt Kurssenter

NMKS er og har gjennom flere tiår vært en av landets fremste tilbydere av maritime kurs. Flere av kursene tilbys som nettbasert undervisning med instruktør. Kurssenteret er tilnærmet landsdekkende med en rekke kurssteder fra sør til nord langs Norges kyst. Skolens administrasjon ligger i Oslo. NMKS er godkjent kursarrangør av Sjøfartsdirektoratet og Telenor Kystradio.

Cornet Boats

Coronet 35 Suncruiser er designet i Norge, produsert i Sverige, alt bygget inn i et dansk varemerke med lange tradisjoner. Båten er en overlegen solbåt med 4m2 solseng akter og solseng på dekk, stor salong, samt også god sovemulighet i cabinen og toalett. Varmt/kaldt vann og dusj på badeplattformen. Båten er også spekket med moderne elektronikk og løsninger.

Herholdt Andersen AS

Som en av Norges største båtforhandlere kan vi tilby et bredt utvalg av båter med Yamaha utenbordsmotorer. Vi er en stor innendørs båtutstilling over to etasjer og er leverandør av følgende merker: Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Axopar, Jeanneau og Brig.

Refnes Marine AS

Refsnes Marine har nærmere 60 års erfaring i båtbransjen og har vært forhandler av kvalitetsbåter på Østlandet siden 2011.De har drevet familiebedriften Saga Boats siden 1960, og har med dette lang erfaring og mye kunnskap om båtbransjen.

Bavaria Båt Norge AS

ble etablert i 2001 og er eksklusiv Norgesimportør av tyske Bavaria seil- og motorbåter. I løpet av de siste 20 årene har vi vokst til en av verdens største Bavaria forhandlere og vi har et tett og godt samarbeid med verftet i Tyskland.

Aaby Marine AS

Er Norges største forhandler av Windy og Nimbus. Nimbus har siden starten i 1968 satt kvalitet, sjøegenskaper og eleganse i førersetet, her er ingenting overlatt tilfeldighetene. Dagens modeller fra Nimbus og Paragon bærer tydelig preg av båtbyggertradisjon og erfaringer høstet gjennom mange tiår.

MAREX – King of the sea

Marex Boats driver en kontinuerlig utvikling og utvikling av modellutvalget sitt. Over fire tiår med produksjon og testing av båter har gitt gode resultater for sluttbrukeren. Marex har det mest misunnelsesverdige ryktet for unikt håndverk og utmerket marineteknikk til konkurransedyktige priser. Selskapet er stolt av å ha lojale kunder som kommer tilbake for sin fjerde og femte Marex-modell.

Nautic Norway

Vi i Nautic Norway er ekte båtentusiaster! Nautic Norway ble etablert i 2001 og startet opp med seilbåtutleie og bedriftsarrangementer. I takt med endring i markedet de siste 20 årene har vi beveget oss fra seilevent til salg av motor- og seilbåter.

Friends Nutrition Tønsberg

Østlandets eneste Nutrition Club kan hjelpe deg, din familie og dine kolleger med mer hverdagsenergi, økt muskelmasse og bedre treningsresultater. Besøk deres stand under årets messe, der vil de tilby fordelskundeprogram med gode rabatter, konkurranser og forslag til individuelle matplaner med oppfølging uten kostnader.

Garage 15

Deres lidenskap er ting som brummer!
Garage 15 har levert innredninger, verkstedutstyr og verktøy siden 2007. De er i utgangspunktet en nettbutikk, men har også et lager med rikelig utstyrt demorom i Skien. Møt de på årets Boatshow, der vil de stille ut sine populære kvalitets produkter.

Niba Yachting AS

Niba Yachting AS representerer noen av de ypperste varemerkene i sine respektive markeder. Utover dette har de også som mål å være regionsledende på megling av bruktbåter.

Kragstad AS

Kragstad AS er importør av Boston Whaler, Delta, Chris-Craft, Beneteau Inboard motor og Monte Carlo Yachts. Vi er også forhandler av Saxdor Yachts på østlandet.

Din-Båt AS – BestMarin Tønsberg

Båtbutikken med det lille ekstra! Ansatte med lang fartstid og god kompetanse hjelper deg å finne alt du trenger av utstyr til din båt og mye annet for fritid og hytte. BestMarin er Norges største utstyrsleverandør til båtfolket både i omsetning og antall butikker.

Freepower AS

Freepowers kjernevirksomhet er innen energi, miljø og maritim sektor der de driver egne produktutviklingsprosjekter. Deres visjon er å erstatte bruken av fossilt brensel med fornybar innovasjoner samt forenkle hverdagen for mennesker rundt om i verden.

Vestfold Elektro-Diesel AS

Boat Supply AS er Norges største nettbutikk innenfor Yanmar, og tilbyr også et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr.

Maritim Båtutstyr Tønsberg

Maritim Båtutstyr – med lidenskap for sjøen. - Lave priser - Stort utvalg - Maritim kvalitet.
Tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til riktig pris og med rask levering. De leverer alt du trenger til båten bortsett fra skrog og motor. Maritim har butikker lokalisert i Arendal, Bergen, Fredrikstad, Karmøy, Kristiansand, Oslo, Stavanger og Tønsberg.

HengeRe AS

I RE kommune finner du forretningen HengeRe AS, som utelukkende arbeider med tilhengere. HengeRe er eiet av Petter Solheim, som har jobbet med Brenderup siden 2005, og med salg og service av tilhengere. HengeRe er idag forhandler for Tredal og Tysse.

Sturdy Yachts

Vi fokuserer på båtmerker med det lille ekstra: Linssen Yachts og Rhéa Marine. Båtbyggere med fokus på kvalitet, design, robusthet, og bærekraft - med omtanke for miljøet. I Tønsberg stiller vi med en Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan, en tur- og feriebåt helt utenom det vanlige - som må oppleves live!
Teamet vårt har vært i båtbransjen i mange år, og vi jobber nå utelukkende med produsenter som fortsatt har passion for det å bygge kvalitetsbåter. Produsenter med sterke håndverkstradisjoner, der hver ny kunde betyr noe.

Hydroscand AS

Leverer markedets bredeste sortiment av slanger, koblinger innen hydraulikk og industri.
De har avdeling på Sem, utenfor Tønsberg. Under årets Båtshow har du mulighet til møte representanter fra Hydroscand for en hyggelig prat.

Skiltprodusenten

Besøk Skiltprodusenten AS sin stand på Tønsberg Boatshow. Skiltprodusenten er din totalt leverandør av alle typer skilt og dekor, deriblant mye båtdekor de siste årene! De utfører også tjenester innen digitaltrykk, storformat, storskjerm, messe og display, samt tekstiltrykk.

Bil-Service Personbiler AS

Er autorisert forhandler av Volvo, Ford, Renault, Kia, Mazda og Dacia. Vi hjelper deg med å finne din neste bil. Vi er fagfolk til fingerspissene og står på for å gi deg en god kundeopplevelse.

Viamarine AS

Viamarine representerer italienske Sessa Marine med båter mellom 24 og 68 fot samt Rupert Marine som lager verdens tøffeste ribs. I tillegg er de forhandler for finske AMT Boats og Ryds bygget i Sverige. Viamarine forhandler også Yamaha utenbordsmotorer og vannscootere.

Viknes Sør AS

Står for Kvalitet og stolte tradisjoner! Har sterke og kunnskapsrike samarbeidspartnere som gjør at de kan rådføre seg og søke informasjon om både nye og gamle produkter. Dette gjør at de til en hver tid klarer å holde seg oppdatert på nyheter og samtidig opprettholde en kvalitet på båtene som står til dagens standard.

ELSURF by Boatsupply AS

Klar for å oppleve fart og spenning? Under årets Boatshow får vi Elsurf til å demonstrere deres elektriske surfe brett i kanalen i Tønsberg. Kom innom deres stand for en hyggelig prat med representatører fra Boatsupply som også er hoved leverandør av Yanmardeler.

Vestfold Vannscooter

Vestfold vannscooter er stolt leverandør av høykvalitets vannscootere fra Yamaha. Du kan forvente en ryddig og god handel med konkurransedyktige priser, og ikke minst tett oppfølging etter kjøpet. De har også eget verksted på bygget hvor de kan gjennomføre servicer og andre reparasjoner.

Vestfold Elektro-Diesel AS

Vestfold Elektro-Diesel er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos Vestfold Elektro-Diesel kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler.

Hankø Marina AS

På Hankø Marina, kun en snau time syd for Oslo, tilbyr vi en komplett marina med direkte tilgang til ytre Oslofjord. Hankø Marina kommer med BRIG Eagle er en hurtiggående turbåt. Den skiller seg ut som en klar leder i sin klasse, og kombinerer tidløst design med høy komfort og ytelse.

BAUG Boats

BAUG Boats er et helnorsk båtmerke med røtter i det sterke maritime miljøet på nordvestlandet. BAUG har utviklet en spennende og moderne day-cruiser som er skapt for fart og gode opplevelser. Med imponerende sjøegenskaper kombinert med robust nordisk design, er BAUG Tjueen en særegen båt som skiller seg ut!

Perfekt Ur AS

Perfekt Ur , en av landets fremste urmakere. De tilbyr service og reparasjon av de fleste merker, alt fra rimelige ur til de mest eksklusive! Autorisert service senter for blandt annet merkene: Omega, IWC, Longines, Tag Heuer, Tissot, Rado, Maurice Lacroix, Hamilton, Certina og service partner for Norske Bragdur.

Hurtigruta Carglass® Tønsberg

Er spesialist på reparasjon og skifte av bilglass. De har høy, teknisk ekspertise og lang erfaring med alt arbeid som utføres innen bilglass. Hurtigruta Carglass Tønsberg står klare for å gi deg rask og god service – uansett hva slags skade på bilglass du har, eller hva slags bilmerke eller modell du kjører.

Nams båtkalesjer

Nytt kalesje vindu? Rask levering på alle typer og størrelser. Reparering og laging av båtkalesjer.

Vestfold Maritim AS

Hos Vestfold Maritim er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet. Salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer med Yamaha som motormerke.