Tønsberg Boatshow har valgt Skiltprodusenten som hovedleverandør for alle typer markedsmateriell.

Skiltprodusenten er en av de ledende aktørene for produksjon og distribusjon av profesjonelle skilter, plakater og annet markedsmateriell. Deres kompetanse innen trykking, design og produksjon gjør dem til det perfekte valget når det gjelder å stille opp med materiale til Tønsberg Boatshow.

Skiltprodusenten har et stort utvalg av produkter og tjenester som de leverer til Boatshowet. De kan hjelpe deg med å lage det perfekte skiltet for å markedsføre arrangementet ditt, samt trykke opp plakater, banner og annonser som vil tiltrekke seg nye besøkende.
Med sine kunnskaper innen design, produksjon og distribusjon kan du være sikker på at du får den beste servicen fra Skiltprodusenten.
Så ikke nøl med å ta kontakt med skiltprodusenten for å se hvordan de kan bidra til at Boatshowet blir en suksess!
I tillegg til å levere profesjonelle og kvalitetskontrollerte produkter, er Skiltprodusenten opptatt av miljøet. Deres produksjonslokaler ligger innenfor en rimelig kort radius fra Boatshowet, noe som garanterer at all markedsmateriell blir produsert på en måte som reduserer både transportbehov og forurenser naturen unødig!

Tilbake til messenytt..