Tønsberg Boatshow har fått en pangstart på 2023.

Vi har allerede ringt vår gode venn i Telebryggen, Fredrik Berg og doblet bestillingen på brygger. Det tok litt av når folk kom på jobb etter nyttår sier Frode Sundsdal

Listen over utstillere på utstillerguiden 2023 oppdateres fortløpende, og effekten har vært svært positiv. Det var særlig gledelig da miljøet i Leangbukta meldte seg på som en fellesgruppe. De er kjent for sin storbåtmesse, og å få dem til Tønsberg har vært en stor seier. Tilbakemeldingene har vært utrolig gode, og vi har allerede mottatt en rekke nye bestillinger.  

Er det riktig å si at vårens store messe blir i Tønsberg? Svaret er ja! Båtbransjen er veldig aktiv på denne tiden av året, så det er mange som prioriterer denne messen. Siden Sjøen For Alle ble utsatt til 2024, har vår messe blitt en foretrukket partner for mange. Vi har et stort potensiale og kan gladelig melde om at vi ikke har plassproblemer selv om vi skulle bli dobbelt så store.  

Boatshow AS står bak planlegging og avvikling av flere arrangementer som blant annet Tønsberg Boatshow, Tønsberg Båtrace og Tønsberg PokerRun. Det er Andrea Anundsen som daglig driver kontoret og styrer planleggingen, med støtte fra Grafisk Designer Tony Blom Pettersen.