Gleder seg til å arrangere Tønsberg Boatshow!

Frode Sundsdal kommer med hyggelige nyheter og han forteller at det ser ut som at messen blir dobbelt så stor som i 2022, både med båter og utstillere.

Sundsdal forteller til baatsans.no at de i Tønsberg Boatshow gleder seg til igjen å organisere, forhåpentligvis Norges koseligste båtmesse, 29 april til 1 mai, på brygga i Tønsberg.

-Vi merker ekstra oppmerksomhet ettersom båtmessen på Lillestøm «Sjøen For Alle» er utsatt til 2024. Da ble vår messe enda mer viktig for regionens utstillere.

Jørn Hennig, daglig leder i Vrengen Maritime uttalte i forrige uke i et møte med de lokale forhandlerne at de gleder seg til å starte båtsesongen med et forrykende Boatshow på brygga.

Etterspør utstiller plasser allerede
«Vi har blitt tatt litt på senga, faktisk,» forteller Sundsdal videre. -Det er positivt! Vanligvis begynner salget av utstiller plasser i mars, men for all del. Vi klager ikke, vi følger opp.

«Slik det ser ut nå tror jeg at vi kan gjøre messen dobbelt så stor som i 2022. Med det så mener jeg dobbelt antall båter og dobbelt antall utstillere.»

Les hele reportasjen på: Båtsans

Tilbake til messenytt..