Denne siden oppdaterer seg fortløpende, så følg med!

TOYOTA
Er en av årets hovedsponsor til Tønsberg Boatshow! Toyota ønsker å å ta deg fra den ene opplevelsen til den andre så trygt og sikkert som mulig. Deres kompetanse, kunnskap og forskning om biler og trafikk bidrar til at hver eneste nye Toyota ikke bare kan ta deg fra A til B, men den har også et høyt sikkerhetsnivå som du kan stole på når du trenger det som mest.

Lexus Vestfold
Er autorisert merkeforhandler og -verksted for Lexus i Vestfold. Her finner du nye og brukte biler, dekk, tilbehør, serviceverksted, lakk- og skadeverksted, smart repair og originaldeler til Lexus.

Vrengen Maritime
En fullservice leverandør til båtkundene, med salg, service, reservedeler og båtopplag inne eller ute. Vrengen Maritime er forhandler av blandt annet Nordkapp, Pioner, Zodiac, Brig og Sting båter, samt Evinrude og Volvo Penta Motorer.

Codan Forsikring
En god båtforsikring skal være riktig etter ditt behov. Vi tilbyr fire ulike dekninger slik at du kan være sikker på å finne en som passer for deg og din båt.

Redningsselskapet
Redningsselskapets formål er å redde liv, berge verdier og verne kystmiljøet i norske farvann og å drive opplysnings- og ulykkesforebyggende arbeid for å bedre sikkerheten for de som ferdes på sjøen. Elias er selvfølgelig med.

Viknes Sør
Viknes Sør AS ble etablert i 1999 basert på en langvarig forretningsforbindelse mellom daglig leder Torstein Nilsen og Jan Inge Sivertsen i Viknes Båt og Service.

Memo AS
En av Norges største forhandlere av fritidsbåter, etablert i 1998. Vi er en totalleverandør. Salg nye og brukte båter, verksted, delesalg og vinter opplag.

 

Medø Marina
Ble startet allerede i 1932 og drives i dag av 4. generasjon. I starten var det båtopplag og fiske. I dag er fortsatt båtopplag og verksted en viktig del av driften i tillegg til salg av båt, motor og utstyr. Vi selger produkter fra fra bl.a Honda marine, AMT båter, Terhi, River, Garmin, Securmark

Herholdt Andersen
En av Norges største båtforhandlere kan vi tilby et bredt utvalg av båter med Yamaha utenbordsmotorer

 

Vestfold Maritim
Driver med salg av båter, vannscootere, båttilhengere og Yamaha utenbordsmotorer, og utleie av båt. Vi er også autorisert Yamaha verksted/forhandler og kan hjelpe deg med service på din båt og motor.

Best Marin
Norges største båtutstyrskjede! Se vårt utvalg og gode priser her.Vi er størst på båtutstyr · Gode priser, kun kvalitet · Alltid rask levering

Bavaria Båt Norge AS
Norgesimportør av tyske Bavaria seil- og motorbåter, og holder til i Leangbukta Maritime Senter utenfor Asker.

Mat & Sånn
Leverer mat til alle anledninger, kan også komme hjem og lage mat hos deg. ønsker du en annerledes barnebursdag, Cowboy og indianer? vi kommer med hester. Vi tilbyr også hesteskyss til Bryllup, selskaper, eller andre anledninger.

 

Suntec as
Er leverandør av vedlikeholdsfrie rekkverk i hovedsakelig syrefaste materialer. Vi leverer skreddersydde rekkverk til innvendig og utvendig bruk.

Pioner / Vrengen Maritime
På Vrengen Maritime`s stand kan du oppleve Pioner båt

Strømøy Racing
Marit Strømøy stiller på Boatshow med sin F1 båt, og ikke minst sin F1 VIP 2 seter. Man kan bestille tur hos Marit via facebooksiden hennes. Lyst på en tur i 100 knop ?

Kragstad as
Importør og forhandler av Boston Whaler, Chris-Craft og Beneteau Inboard motor i Norge.

Albert Bøe Industri & Isenkram as
Jernvare butikk fra 1886 som har det meste av det du trenger til hus, hjem, industri, båt mm.

 

Xpert og Bluetec
Med lang erfaring, faglig dyktighet og gode løsninger hjelper de deg med alt innen elektro!

 

Azur Supply as
Tilbyr taksering av skader på fritidsbåter, konsulentbistand ved kjøp og salg av båt, samt representerer Aquatec BV.

 

Hengere
i Re kommune finner du forretningen HengeRe, som utelukkende arbeider med tilhengere. HengeRe er eiet av Petter Solheim, som har jobbet siden 2005 med salg og service av tilhengere. Til Tønsberg Boatshow stiller Petter med produkter i fra Tysse. Tysse tilhenger er norges største tilhengerprodusent.

Tetis Marine
Tetis Marine er importør av LekkerBoats. LekkerBoats er tilpasset og håndbygde aluminium båter med minimalistisk nederlansk design, laget av de beste materialer.

RUPES
BigFoot serie setter en helt ny standard innen DA-Polering. Dette er en standard som som andre DA polerings maskiner nå ofte sammenlignes med. Rupes BigFoot serie er den jevneste, mest stabile og mest kapable DA maskin industrien noensinne har sett.

Hrr & Fru
Stort utvalg i Italienske, franske og spanske produkter, ferske økologiske bakverk fra Havbakeriet, og stor cateringmeny som følger årstidene.

Active
Ligger rett utenfor Tønsberg sentrum. Vi tilbyr selskap, overnatting, møte & konferanse. Stort treningssenter med Badeland.

Sector Alarm
Selskapet har spesialisert seg på boligalarm og har i dag 150 000 kunder i Norge, 85 000 kunder i Sverige og 85 000 i Irland. Kundesenteret for den norske og svenske virksomheten er lokalisert i Spania.