Messeguide 2022

Her finner du oversikt over utstillere på Tønsberg Boatshow 2022. Siden vil oppdatere seg løpende frem til messestart.

Branko`s Auto

Stiller ut på årets Tønsberg Boatshow 2022, de er autorisert merkeforhandler for Subaru og MG, og servicesenter for Land Rover og Range Rover.

Vestfold Maritim

Besøk Vestfold Maritim sin stand, der de kan hjelpe deg med kjøp av din nye båt, vannscooter, båttilhenger eller Yamaha utenbordsmotorer. De er også autorisert Yamaha og BRP verksted/forhandler, der de kan hjelpe deg med service på din båt, motor og vannscooter.

Vrengen Maritime

Er et komplett maritimt senter med marina, verksted, salg av ny båt, båtbutikk og oppslagstjenester. De har over 20 års erfaring med salg av båt og hjelper deg gjerne med å finne din nye drømmebåt under årest Boatshow på Brygga i Tønsberg.

Redningsselskapet og Elias

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon. De jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen. RS stiller med Elias og korte båtturer for de minste. Elias kjører disse tidene: Lørdag 12-14 og søndag 13-15

I 40 år har Sengemakeriet Tønsberg AS vært en spesialbutikk med et stort utvalg senger, madrasser og sengetøy. I vår nesten 600m2 store butikk finner du alt du trenger for en god natts søvn. Vi har en egen DUXIANA-avdeling tilegnet senger fra DUX, etter manges mening verdens beste senger.

Din-båt AS / BestMarin Tønsberg

Velkommen til vår båtutstyrsbutikk.. Vi er en del av BestMarin kjeden. BestMarin er Norges største utstyrsleverandør til båtfolket både i omsetning og antall butikker.
Ta turen innom vår stand for en hyggelig båtprat!

Memo AS

Er en av Norges største forhandler av fritidsbåter og ble etablert midt i Tønsberg Sentrum i 1998. De er totalleverandør av båter, motorer, serviceverksted og opplag. Kom innom på deres stand for en hyggelig båt prat og se noe av deres utvalg.

Sea Drive

Besøk SeaDrive AS sin stand på Tønsberg Boatshow og opplev state-of -the-art produkter innen maritime teknologi: elektriske motorer, rekkeviddeforlengere, motorkontrollere, batteristyringssystemer og litiumbatterier.

Medø Marina

Er et maritimt senter med verksted, opplagstjenester, og har salg av ny båt og motorer. De er opptatt av at du som kunde skal få en god totalopplevelse av det å eie en båt så ta turen innom deres stand for en hyggelig prat.

Hydroscand AS

Leverer markedets bredeste sortiment av slanger, koblinger innen hydraulikk og industri.
De har avdeling på Sem, utenfor Tønsberg. Under årets Båtshow har du mulighet til møte representanter fra Hydroscand for en hyggelig prat. Du finner dem ved siden av Esmeralda.

Skiltprodusenten

Besøk Skiltprodusenten AS sin stand på Tønsberg Boatshow. Skiltprodusenten er din totalt leverandør av alle typer skilt og dekor, deriblant mye båtdekor de siste årene! De utfører også tjenester innen digitaltrykk, storformat, storskjerm, messe og display, samt tekstiltrykk.
Over 80% av produktene produseres i deres fabrikk på Sem.
Der har de godt utstyrte produksjonslokaler med egen mekanisk avdeling og effektiv maskinpark, som gjør at de kan løse de aller fleste oppgaver.
“Ingen jobb er for liten – ingen for stor.

Bil-Service Personbiler AS

Er autorisert forhandler av Volvo, Ford, Renault, Kia, Mazda og Dacia. Vi hjelper deg med å finne din neste bil. Vi er fagfolk til fingerspissene og står på for å gi deg en god kundeopplevelse.

AAby Marine

De er Norges største forhandler av Windy og Nimbus og har mer enn fem tiår med Skandinaviske tradisjoner for sjøfart. Besøk deres stand under årets Boatshow, her vil de vise frem Skandinaviske Nimbus T11 modellen

Suntec AS

Har siden 2007 vært på markedet med syrefaste rekkverk med glass og spiler.
Sortimentet deres har også blitt utvidet med stolpefritt glassrekkverk og aluminiums rekkverk. De leverer også syrefaste produkter til fritidsbåtmarkedet og utfører reparasjoner av syrefaste produkter.

Fie bil og båt

Er en liten familie bedrift som ligger på Fie mellom Risør og Tvedestrand De driver hoved saklig med båtsalg, båtopplag, salg av båthengere og verksted. De har ca 260 båter i opplag. Ca 150 plasser innendørs. De selger de populære båtene fra Hobbyboat . Fie Bil og Båt er Hobby båt forhandleren på sør og Østlandet. Norsk designede båter fra 13 til 18 fot. Kvalitets båt til en rimelig penge.

Hengere AS

I RE kommune finner du forretningen HengeRe AS, som utelukkende arbeider med tilhengere. HengeRe er eiet av Petter Solheim, som har jobbet med Brenderup siden 2005, og med salg og service av tilhengere. HengeRe er idag forhandler for Tredal og Tysse som vi ble forhandlere for i januar 2017. Vi gjør en ære i å finne den riktige tilhenger til ditt behov og til den riktige pris.

Viksnes Sør AS

Er autorisert båtmegler og forhandler for Viknes og Skilsø på Sør og Østlandet.
De har sterke og kunnskapsrike samarbeidspartnere rundt seg som gjør at de kan rådføre seg og søke informasjon om både nye og gamle produkter.
Besøk deres stand for en hyggeligprat og se deres båtmodeller fra Skilsø og Viknes.

Sea-Tek AS

Demonstrerer Seakeeper Gyrostabiliator på Tønsberg Boatshow 2022.
Seakeeper er en gyrostabilisator som konstruert for å eliminere inntil 95% av slingring på båter fra 21 fot og oppover. Dette øker komforten ombord under alle forhold. Take a ride. Be amazed.

Driving trafikkskole

De fleste trafikkskoler hjelper mennesker med å få førerkort. Driving trafikkskole sørger også for at du blir en dyktig sjåfør som kan ferdes trygt i trafikken. Driving Trafikkskole er nemlig en kjøreskole med fokus på kvalitet og effektivitet for en rimelig pris.

Viamarine AS

Er forhandler for finske AMT Boats, samt Yamaha utenbordsmotorer og vannscootere. I tillegg er vi importør av Sessa Marine med båter mellom 24 og 68 fot samt Rupert Marine som lager verdens tøffeste ribs. I vårt showroom i Holmestrand, vil du til enhver tid finne et bredt utvalg av båtmodeller

It-Moves AS

It Moves er forhandler av elsykler og elsparkesykler med særdeles god kvalitet. De setter service høyest og ønsker at kunden er fornøyd hele veien. Utsalg og verksted på Revetal.

ELSURF by Boatsupply AS

Klar for å oppleve fart og spenning? Under årets Boatshow får vi Elsurf til å demonstrere deres elektriske surfe brett i kanalen i Tønsberg. Kom innom deres stand for en hyggelig prat med representatører fra Boatsupply som også er hoved leverandør av Yanmardeler

Maritim Tønsberg

Er en komplett båtutstyrsbutikk med alt du trenger til båten og båtlivet. De holder til i samme lokaler som Herholdt Andersen AS i Tønsberg. Kom gjerne innom deres stand for gode tilbud på en rekke produkter.

Garage 15

Deres lidenskap er ting som brummer!
Garage 15 har levert innredninger, verkstedutstyr og verktøy siden 2007. De er i utgangspunktet en nettbutikk, men har også et lager med rikelig utstyrt demorom i Skien. Møt de på årets Boatshow, der vil de stille ut sine populære kvalitets produkter.

Friends Nutrition Tønsberg

Østlandets eneste Nutrition Club kan hjelpe deg, din familie og dine kolleger med mer hverdagsenergi, økt muskelmasse og bedre treningsresultater. Besøk deres stand under årets messe, der vil de tilby fordelskundeprogram med gode rabatter, konkurranser og forslag til individuelle matplaner med oppfølging uten kostnader.