Strahl stiller igjen!

For andre året på rad stiller Strahl Norge ut sine produkter på brygga i Tønsberg, denne gang under Tønsberg Boatshow. Med produkter som passer like godt i båten som i bobilen imponerte dem mange med sine fantastiske produkter.

Hvorfor velge Strahl?

Eleganse

Strahls produkter er laget av polykarbonat med høy kvalitet. Polykarbonat er et bemerkelsesverdig materiale som lar oss lage produkter med samme klarhet og eleganse som glass. Alle produktene er gått over for hånd for å fjerne maskinelle skjøter, noe som gir våre produkter en elegant finish.

Variert bruk

Strahls produkter gir alle måltider en elegant touch, uansett hvor man måtte være. Alle produktene kan kjøles ned i både fryser og kjøleskap, og har en super isolasjon som gjør at drikkevarene holder seg kalde lenger. Alle produktene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Styrke

Strahls produkter er uknuselige, noe som gjør de til ett tryggere og mer ideelt alternativ en glass. Alle Strahls produkter gjennomgår en unik avsluttende prosess for å maksimere glassets levetid og holdbarhet.

Peshtemal – hammamhåndklær – tyrkiske håndklær – fouta

Tradisjonsrike tyrkiske Hammam-håndklær er meget vannabsorberende og tørker veldig fort, veier lite og tar liten plass og fungerer utmerket i båten/bobilen eller  som strandhåndkle og reisekompanjong.

Med sine enkle, tradisjonsrike og vakre mønstre og farger tar de seg også veldig bra ut, enten de utgjør prikken over i-en på baderommet eller du har det med deg på stranden. Bruk det også gjerne som sarong eller som piknik-duk!

Hammaml er vevet i 100 % langfibret tyrkisk bomull. Ferdig krympet og de blir bare bedre for hver omgang i vaskemaskinen. 40 grader.