Det er altfor lite fokus på opplæring og bevisstgjøring rundt det å kjøre fort på vannet for vanlige båtbrukere. Det sier båtrace fører og forfatter Pål Virik Nilsen. Goldfish konstruktør og eier Pål Sollie er helt enig. Nå har de inngått et samarbeide der dette skal på agendaen gjennom flere prosjekter fremover. Du møter Pål Virik Nilsen på Tønsberg Boatshow.

 

Skal sette hastighetsopplæring på agendaen

pvn-og-psI våres ga Sandefjordingen Pål Virik Nilsen ut boken ”Helt Propell” i samarbeide med Redningsselskapet. En bok som tar for seg det å kjøre båt litt fortere en planingsterkelen. Med sikkerhet og kunnskap i forsetet omhandler boken både praktiske kjøretips, sikkerhetstiltak, informasjon om båt, rigging og utstyr samt mye bevisstgjøring rundt hastighetskjøring på vann.

Et steg videre
rs-logo-201502270823476773– Boken var første steg i dette prosjektet sier Pål. Jeg brenner virkelig for dette og vil nå ta det videre. Steg for steg. Nå står opplysning og opplæring  i form av kurs og film på agendaen. Vi har plukket ut noen viktige samarbeids partnere til å delta i prosjektet. Redningsselskapet er en selvskreven aktør. Når det gjelder Goldfish Boat så var de på øverste hylle når det kom til båt leverandør og partner. De har mange likhetstrekk med det jeg og min båtkarriere står for. Båtene har veldig sportslige egenskaper og et drømme design. Jeg er utrolig stolt at de har kommet om bord sier Pål Virik Nilsen.

 Ønsker dette velkommen
Den helnorske båtprodusenten Goldfish Boat ønsker dette initiativet velkommen. Vi vet gjennom egne erfaringflogo ger at dette er noe mange kan ha glede av. Det er selvfølgelig gledelig at vi alle blir tryggere i skjærgården, men også mange vil  ha stor glede av å lære mer om kjøring i høyere hastigheter og dermed få en større opplevelse med båten sier Pål Sollie, eier og konstruktør i Goldfish Boat.  Pål Vi rik har gjort en kjempejobb med boken sin og vi gleder oss til å samarbeide videre med opplæring og informasjonsdelen. Majoriteten av våre kunder har allerede mye erfaring på sjøen, men vi kan alle ha glede av å utvikle oss videre. Det vil være positivt for både kjøregleden og eierskapet av hastighetsbåter, avslutter Sollie.

Opplegget skal lanseres på ”Sjøen for alle” messen på Lillestrøm, 9-13 mars 2016
Foto: Goldfish Boat

Heltpropell på Tønsberg Boatshow

Hastighetskurs på sjøen :: Helt-Propell – stiller på Tønsberg Boatshow – sjekk ut video´n med Lars Inge, manager´n til Pål Virik Nilsen

Posted by Tønsberg Boatshow on 25. mars 2016