Toyota Bilia

Er årets hovedsponsor til Tønsberg Boatshow! Toyota ønsker å å ta deg fra den ene opplevelsen til den andre så trygt og sikkert som mulig. Deres kompetanse, kunnskap og forskning om biler og trafikk bidrar til at hver eneste nye Toyota ikke bare kan ta deg fra A til B, men den har også et høyt sikkerhetsnivå som du kan stole på når du trenger det som mest.

Strømøy Racing

Marit Strømøy stiller på Tønsberg Boatshow med sin F1 båt, og ikke minst sin F1 VIP 2 seter. Man kan bestille tur hos Marit via facebook siden hennes. Lyst på en tur i 100 knop ?

Relecta

Relekta leverer produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge. Du finner de på stand nr: 4

Niba Marin AS

Niba Marin AS er drevet av Nikolai Bakker, sammen med Per Jone Bakker. Duoen har til sammen mange års erfaring fra alt båtlivet kan ha og by på. Både turseiling i Ryfylke, men også proffseiling i verdens flotteste farvann.

Autosentrum

Autosentrum Norge As forhandler nye og brukte bobiler, bla Hymer, Burstner, Knaus, Weinsberg,Carado, Niesmann, Bischoff,Laika,m fler. Møt de på plass nr: 5

Bavaria Motorbåt Norge AS

I Leangbukta stiller på Tønsberg Boatshow 1 til 3 Mai med Bavaria SPORT 360. ” Dette er en perfekt familiebåt med 2 doble lugarer, rikelig med sitteplasser i cockpit, solide sjøegenskaper og ikke minst et nydelig harmonisk design. Store sidevinduer i skroget gir fantastisk lys og sikt ut fra salongen.

Herholdt Andersen

Ble etablert i 1912 og har utviklet oss til å bli en ledende bedrift innen båter og båtutstyr. Vi holder til i store lokaler på Stensarmen i Tønsberg, og våre medarbeidere har høy faglig kompetanse. Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår nye butikk. Kom innom for en hyggelig båtprat!

Redningsselskapet

Redningsselskapets formål er å redde liv, berge verdier og verne kystmiljøet i norske farvann og å drive opplysnings- og ulykkesforebyggende arbeid for å bedre sikkerheten for de som ferdes på sjøen. Elias er selvfølgelig med.

Nautic Norway

Nautic Saling ble etablert i 2001 og startet med seilbåtutleie og bedriftsarrangementer. I dag tilbyr de kurs for både nybegynnere og viderekomne. I tillegg etablerte de i 2013 et samarbeid med Windy for salg på Vestlandet.

EDH Utleie

15 serviceinnstilte og fagkyndige medarbeidere som disponerer et stort depot bestående av over 3000 maskiner.

Vrengen Maritime

Bekrefter deltagelse på Tønsberg Boatshow. De er en fullservice leverandør til båtkundene, med salg, service, reservedeler og båtopplag inne eller ute. Vrengen Maritime er forhandler av blandt annet Nordkapp, Zodiac, XO og Sting båter, samt Evinrude og Volvo Penta Motorer.

Aviation and Survival Support

Aviation and Survival Support AS, et privateid aksjeselskap med lang erfaring innenfor salg, distribusjon, service og support av “Life Support”- og luftfartsrelaterte produkter, utstyr og tjenester.

Medø Marina

Ble startet allerede i 1932 og drives i dag av 4. generasjon. I starten var det båtopplag og fiske. I dag er fortsatt båtopplag og verksted en viktig del av driften i tillegg til salg av båt, motor og utstyr. Vi selger produkter fra fra bl.a Honda marine, AMT båter, Terhi, River, Garmin, Securmark

Din båt AS BestMarin

Din båt AS BestMarin er en fullservice leverandør til båtkundene, med salg, service, reservedeler og båtopplag inne eller ute. Vrengen Maritime er forhandler av blandt annet Nordkapp, Zodiac, XO og Sting båter, samt Evinrude og Volvo Penta Motorer.

Båtens Verden

Båtens Verden har som ambisjon å være hele Norges båtblad, og utgis syv ganger årlig. Stoffmiksen spenner fra brukt- og nybåttester, reisereportasjer, utstyrstester, praktiske artikler og intervjuer med båtfolk og bransjen – for å nevne noe. I hver utgave har de også en egen seksjon om seiling – “Seiling i Båtens Verden”.

Vestfold Elektro-Diesel

Er forhandler av Yanmar Marine-motorer. Yanmar har designet motorer i over 100 år etter filosofien: Mer krefter, mindre vekt. Den kontinuerlige utviklingen siden oppstart i 1912 har resultert i pålitelige motorer som fungerer under svært tøffe forhold. Yanmar sine dieselmotorene kan du stole på, år etter år.

Fie bil og båt

Fie bil & båt er en liten familie bedrift med 7 ansatte som ligger på Fie mellom Risør og Tvedestrand. De driver hovedsaklig med båtsalg, båtopplag og verksted. Fie bil & båt selger båter fra Hobby og AMT. Er også forhandler av Tohatsu og Honda utenbordsmotorer. Ble kåret til årets Tohatsu forhandler i 2012.

Modesty Boats AS

Modesty Boats AS ble grunnlagt i 2011, med ideen om å presentere norskdesignede, svært moderne, klassiske flotte fritidsbåter.

Memo AS

Holder til midt i Tønsberg sentrum. Vi forhandler båter fra Beneteau, Askeladden, Capelli, Ibiza og Suzumar. Memo AS ble etablert i 1998. Vi er i dag en totalleverandør av båter, motorer, serviceverksted og opplag. Vi har merkeveksted for Suzuki og Mercury båtmotorer.

Codan Forsikring

En god båtforsikring skal være riktig etter ditt behov. Vi tilbyr fire ulike dekninger slik at du kan være sikker på å finne en som passer for deg og din båt.

Xpert

Xpert har spreke montører som gir deg spreke løsninger!
Med lang erfaring, faglig dyktighet og gode løsninger hjelper de deg med alt innen elektro!

Vestfold Maritim

Har du lyst på en opplevelse på sjøen er det Vestfold Maritim som gjelder. Vi driver med salg av båter, vannscootere, båttilhengere og Yamaha utenbordsmotorer, og utleie av båt. Vi er også autorisert Yamaha verksted/forhandler og kan hjelpe deg med service på din båt og motor. Vi har samtidig Norges flotteste glasstelt på vår brygge og egen sandstrand. Perfekt for selskap, fest og bryllup!

Viknes

Viknes Sør AS ble etablert i 1999 basert på en langvarig forretningsforbindelse mellom daglig leder Torstein Nilsen og Jan Inge Sivertsen i Viknes Båt og Service, Bergen. Vikenes Sør stiller med Viknes 930, 1030 og Skilsø 34 og 39.

Mat og Sånn

Mat og Sånn leverer mat til alle anledninger, bryllup, events, bursdager..

Hengere

RE kommune finner du forretningen HengeRe, som utelukkende arbeider med tilhengere. HengeRe er eiet av Petter Solheim, som har jobbet med Brenderup siden 2005 med salg og service av tilhengere. Hengere står på stand nr: 3

Saga Oseberg

Saga Oseberg er en kopi i full skala av Osebergskipet fra Tønsberg i Vestfold, bygd 2011-2012 av Stiftelsen Nytt Osebergskip.

Tønsberg Janitsjarkorps

Tønsberg Janitsjarkorps (TJK), er korpset for deg som ønsker å spille god og variert musikk. TJK stiller med kiosk under Tønsberg Boatshow.